Child pages
  • 2018 Program

  Gold Sponsors


 


  Silver Sponsors


Our 2018 Program is published on Confengine!

https://confengine.com/toronto-agile-2018/schedule


 

07:30 – Registration AND light breakfast (75 mins)
08:45 – Introductions (15 mins)
10:00 – Conference Orientation (15 mins)
10:15 – Coffee Break (15 mins)
12:00 – Lunch Break (60 mins)
02:00 – Coffee Break (15 mins)
03:15 – Coffee Break (15 mins)
03:30 – Ten Surprising Secrets for Delivering a High-Performance Agile Organization (60 mins)
04:30 – It's a wrap! (30 mins)
05:00 – Happy Hour (60 mins)